Meistä

Tarinamme

​"Haluamme luoda arkeesi fiiniä fiilistä rennolla otteella!"
FIINI FLEDA on parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Monipuoliset palvelut tuovat arkeesi luxusta rennolla otteella. Haluamme ammattitaitoisen tiimimme kanssa taata, että käyntisi ajan sinua hemmotellaan ja olet hetken arjen yläpuolella.
Mottomme FIINI FLEDAssa on luoda fiiniä fiilistä rennolla otteella! Se on myös palvelulupauksemme, tulitpa siistimään vain otsahiuksiasi tai toteuttamaan totaalisen tyylimuutoksen.

Tiimi

Suvi

Suvi

Parturi-kampaaja

Suvin penkissä hoituu kaikki kampaamopuolen palvelut latvojen siistimisestä isompiin tyylimuutoksiin saakka toivetasi kuunnellen.​ Suvin lempparitöihin kuuluu vaalennusprojektit ja vaaleiden sävytykset. Yrittäjäperheen kasvattina Suvi on vakuuttunut siitä, että häneenkin on sisäänrakennettuna tuo positiivinen geenivirhe – yrittäjyys. ​
Minna

Minna

Parturi-kampaaja

Minna on valmistunut parturi-kampaajaksi  2010 ja Hiusalan erikoisammattitutkinnon suorittanut 2017. Minnalta onnistuu niin  parturointi  kun kampaaminenkin. Mielipuuhiin kuuluu hiustenvärjäykset, juhlakampaukset ja parturoinnit, joissa pääsee hyödyntämään monipuolista osaamista ja tekniikoita. Minnan vankan ammattitaidon tuoma rentous luo varmuutta siitä, että olet osaavissa käsissä
IMG-20210129-WA0006

Henna

Parturi-kampaaja

Henna on lämminhenkinen ja pitkän kokemuksen omaava ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Hennalta onnistuu niin leikkaukset kuin värjäyksetkin, permanentit ja kampaukset. Hennan penkissä viihtyy hyvin myös perheen pienimmät.​
Katja Fiinifleda

Katja

Parturi-kampaaja

Katjalle asiakkaan tyytyväisyys on aina hänen pääasiallinen tavoitteensa. Hän palvelee sinua toiveitasi kuunnellen, mutta saattaa myös ehdottaa uusia, juuri sinulle sopivia hiustyylejä. Hän on rauhallinen ja ystävällinen persoona, joka tekee tarkkaa ja huolellista työtä. Hän pitää huolen siitä, että saat hyvät vinkit hiustesi laittamiseen myös kotonasi. Katjan vahvuudet ovat naisten hiustenleikkaukset, luonnolliset hiusten värjäykset ja raidoitukset. Hän tekee mielellään myös juhlakampauksia, erityisesti rennon juhlavia nutturoita.

IMG-20210129-WA0008

Riikka

Kosmetologi

Riikka on valmistunut kosmetologiksi ja kosmetiikkaneuvojaksi 2013. Kosmetologisten hoitojen lisäksi palveluihini kuuluvat geelilakkaukset, rakennekynnet ja ripsienpidennykset. Kasvohoidoissa vahvuuteni on rentouttava ja tehokas korealainen kasvohoito. Minulta saat myös hemmottelevan ylelliset spa-hoidot; yrttinyyttihieronnan, kuumakivihieronnan ja intialaisen päähieronnan.
IMG-20200909-WA0003

Eerika

Kosmetologi

Eerika on helposti lähestyttävä ja rauhallinen persoona sekä huolellinen kauneusalan ammattilainen. Eerika on koulutukseltaan kosmetologi ja hänen palveluista löydät tunnetun O.P.I kestolakkauksen lisäksi myös jalkahoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ihanat kasvohoidot. Eerikan  läsnäoleva olemus rauhoittaa kiireisen arjen keskellä ja helmottelevat hoidot rauhallisessa hoitohuoneessa uudistavat niin mieltä kuin ulkonäköäsi. Eerikalta voit myös ostaa mm. Ekopharman laadukkaita luonnonkosmetiikka sarjan ihonhoito tuotteita juuri omaan ihotyyppisi mukaan.
juuli

Juuli

Parturi-kampaaja

Juuli on  juuri valmistunut Parturi-kampaajaksi. Juuli on luonteeltaan  iloinen, avoin ja rauhallinen. Olen juuri valmistunut Parturi-kampaajaksi. Luonteeltani olen iloinen, avoin ja rauhallinen. Mieluisimpia töitä minulle on kampaukset, värjäykset sekä erilaiset hiustenleikkaukset. Tykkään tehdä monipuolisia töitä joissa pääsee toteuttamaan omaa luovuutta.

elisa

Elisa

Kosmetologi

Elisa on rauhallinen ja tarkka kosmetologi, jonka seurassa varmasti tulet kuulluksi. Rakennekynsien ja geelilakkausten lisäksi hänen valikoimastaan löytyy jalkahoidot, kestovärjäykset ja rentouttavat kasvohoidot. 

susanna

Susanna

Kosmetologi

Susanna valmistui kosmetologiksi vuonna 2019. Häneltä luonnistuvat kosmeettisten hoitojen lisäksi geelilakkaukset ja ihanan rentouttava kuumakivihieronta. Susannan lempparityöt ovat geelilakkauksella tehtävät koristelut kynsiin, jossa mielikuvitus pääsee valloilleen.

mia

Mia

Kosmetologi / Parturi-kampaaja

Mia on iloinen ja reipas aina valmiina oppimaan uutta. Mialta luonnistuu niin kampaajan työt kuin parturoinnitkin. Mia tekee myös Lash ja Brow liftejä sekä sokerointeja. Mian suosikkeja ovat vaaleat raidoitukset, kaikki sokeroinnit sekä Lash ja Brow lift palvelut. 

Vieritä ylös